Skip to the content

Vi støtter kultur og idrettIdrett

Elverum Håndball

Norges beste håndballag med 8 strake sluttspillseiere og deltakelse i Champions League de siste 5 sesongene som har satt Elverum som kommune på Norgeskartet. En klubb med et yrende yngresavdeling med sine helter på A-laget. En fantastisk ambassadør for Elverum.

Elverum Fotball

Elverum Fotball har ca 1200 medlemmer hvorav ca 1000 er aktive barn fra 6 år. Elverum fotball gir barn og unge en fantastisk arena for lek, mestring og utfoldelse. Elverum Fotball er Indre Østlands første kvalitetsklubb og har et rammeverk og en sportsplan som er unik på landsbasis.

«Framturneringen» arrangeres på våren for om lag 1000 barn i alderen 7-12 år.

Flisa Allianseidrett

Flisa AIL består av fotball, håndball og turn for barn og ungdom. Flisa AIL har disponerer et flott anlegg på Flisa med kunstgressbaner og Åsneshallen. Flisa AIL er og med på samarbeidet Åsnes-Alliansen - Et samarbeid mellom alle fotballklubbene i Åsnes på barne- og ungdomsnivå.

Grue Idrettslag

Klubben har over 1300 medlemmer som får et positivt trenings-og fritidstilbud med dyktige ledere og trenere. Grue IL er kjent for en av Norges største fotballturneringer, Grue Turneringa.  

Jonathan Quarcoo

Norges beste sprinter på 100m og 200m er fra Elverum. Et herlig forbilde som vi er glade for å samarbeide med.

Johanne Hauge Harviken

Johanne går inn i sin tredje sesong som senior og er en del av Team Veidekke Innlandet. Representerer Strandbygda Ski og har som ambisjon å starte i et World-Cuprenn i sesongen 2019/20

Joachim Aurland

Joachim er en del av Team Veidekke Innlandet. Representerer Kjellmyra IL og tok en bronsemedalje i U23 Sprint og kapret sine første verdenscup poeng i Drammen sist vinter. Har ambisjoner om flere World cuprenn.

Ben Philip Gundersen Motorsport

Ben-Philip ble Nordisk Mester i SuperCar Lites (RX2) i 2019. Han ble Europamester i klassen Touringcar i 2016 og er en av Norges mest talentfulle rallycrossførere som vi er veldig stolte over å samarbeide med. Kjører for KNA Solør Motorsport.

Strandbygda Ski

Elverum store skiklubb med et herlig engasjerende og inkluderende miljø. Fra barn på 6 år til senior hvor man trener på kryss av aldersgrupper. Har oppfostrert idretts- og skiglede, mosjonister, toppidrettsutøvere og et fundament for resten av livet.

Jømna Heradsbygd Fotball

Breddeklubb som skaper gode oppvekstvilkår for barn og unge i Heradsbygd og på Jømna.

Tonje Enkerud

Tonje er fra Gjesåsen/Flisa og fast inventar på Storhamar Håndball. Hun har også flere landskamper på aldersbestemte landslag og rekruttlandslaget.

Elverum Skytterlag

Vi har vært samarbeidspartner med Elverum skytterlag over mange år, her inkludert i forbindelse med Landsskytterstevnene i både 2000 og 2010.   I 2020 er det igjen Landsskytterstevne på Terningmoen; som vil sette et sterkt preg på hele Elverum i ei ukes tid !

Våler Idrettsforening

Våler Idrettsforening består i hovedsak av fotball, ski og håndball. Gruppene omfavner barn og ungdom.

Hasla Idrettsforening

Et lokalt idrettslag i Våler for bredde- og barneidretten - har bygget ny kunstgressbane på dugnad i 2019. Dette er ei 5’er bane med belysning som vil bli brukt av barn i regi av Våler Idrettsforening.

Emma Larsen

Isaksætre Motorsport

Kultur

Elverum Barnemusikkteater

Elverum Barnemusikkteater

Elverum barnemusikkteater består nå av 28 barn og ungdom fra 10 til 18 år fra hele Elverum kommune. Disse kaster seg stadig ut i nye utfordringer, gleder hvert år Elverums befolkning med en ny forestilling, og får samtidig verdifull sceneerfaring.