Skip to the content

Marthe Larsen Ruud

Alltid noen å rådføre seg med

– Jeg er revisormedarbeider og er en av fire som har base på Flisa.
Jeg vil trekke fram det gode samholdet og arbeidsmiljøet som spesielt bra.

Veldig variert
Marthe Larsen Ruud jobbet på Hamar, men hadde et ønske om å vende hjem til Flisa. En ledig stilling hos Fram Revisjon gjorde dette mulig, og 1. september 2021 begynte Marte i jobb på hjemstedet.

Marthe er veldig klar på at hun gjorde rett i å flytte hjem til Flisa. Jobbhverdagen er lærerik, utfordrende på en positiv måte, fleksibel og variert. Totalpakka for en god hverdag stemmer.

– Vi gjør den pliktige revisjonen, slik som er forventet, men utover det er det mye variasjon på jobben, sier Marthe. Kundene er ulike, og vi jobber på ulike team. Én dag jobber jeg kanskje i team med Håvard på Flisa, neste dag med Erlend i Elverum. I tillegg kommer vi også borti andre typer av oppgaver. For min egen del er det blant annet oppdatering av sosiale medier. Fram Revisjon er synlige på Facebook og Instagram. 

Mye kunnskap
De 16 ansatte utfyller hverandre godt på mange måter. Mens Marthe og den yngre garde har sine spesialfelt, kan de over 60 bidra med rutine og erfaring.

– Vi er spredt i alder og står jeg fast på noe eller vil ha innspill, er det alltid noen å spørre. Det setter jeg veldig pris på, sier Marthe. Ellers vil jeg trekke fram det spesielt gode arbeidsmiljøet. Det er jordnært og inkluderende. Alle blir like mye hørt. Jeg setter også veldig pris på at vi har det så fleksibelt og styrer dagen mye sjøl. 

Imøtekommende
Marthe er Fram Revisjons nyeste tilskudd, og første jobbdag har hun fremdeles friskt i minne.

– Mine kollegaer er veldig imøtekommende. Som ny ansatt ble jeg tatt godt i mot. Jeg skled rett inn og følte meg inkludert fra dag én. Mine kollegaer er en bra gjeng. Alle er venner med alle og stemningen er god. Når vi har en sosial aktivitet, er det god stemning.

Marthe nevner at av og til kjøper de ansatte en god lunsj sammen. Vinlotteriet hver fredag er også noe de ansatte synes er moro. Noen ganger krydres lotteriet med fredagskake. Av litt større «happenings» byr Fram Revisjon sine ansatte på årsoppgjørsmiddag og høsttur.

Fram Revisjon er et lokalt firma med høy kompetanse og godt samhold, som hele tiden er i utvikling sammen med sine kunder og kollegaer.

Marthe Larsen Ruud