Skip to the content

Mariann Sjølie

Vi føler oss høyt verdsatt

– Jeg er statsautorisert revisor og sitter på Elverumskontoret. Fleksibiliteten jeg har i min jobbhverdag betyr spesielt mye for meg. Det gjør at hverdagen totalt sett blir god. 

Forutsigbart og variert
Mariann Sjølie begynte hos Fram Revisjon i 2008. I 2015 flyttet bedriften inn i nye lokaler midt i Leiret. Her har de ansatte tilrettelagte omgivelser for en hektisk jobbhverdag. Alle har eget kontor, men dørene står som oftest åpne. Det gjenspeiler også miljøet i bedriften. 

– Jobben er lærerik, sier Mariann Det dukker stadig opp nye ting som jeg må sette meg inn i, og det er alltid noen å konferere med. Dagene våre som revisorer er forutsigbare. Vi vet at vi skal revidere. Men samtidig er det mye variasjon i dagene. Jobbhverdagen er også veldig blid. Her er det mange blide fjes og positive holdninger.

Frihet under ansvar
Mariann forteller at Fram Revisjon har en struktur som skaper en uformell og god stemning. Daglig leder er Erlend, og det er kort vei fra leder til medarbeider. Hvis de ansatte har noe på hjertet, er det alltid en åpen dør. Og andre veien. Fram Revisjon er en inkluderende arbeidsplass hvor de ansattes stemme blir høyt verdsatt. 

– Arbeidsgiver har en holdning om at de ansatte styrer best egen jobbhverdag. Vi har mye frihet og stor fleksibilitet. Trenger jeg for eksempel å sitte på hjemmekontor en dag, så er det  greit. Men jeg trives best på jobbkontoret, med kollegaene og rutinene her.

Mariann synes det er viktig å få frem at Fram Revisjon er en trygg og stabil arbeidsgiver hvor «alt er på stell». Blant annet med meget gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Mye glede i felles opplevelser
Det er mye humor og gode smil hos Fram Revisjon. De ansatte kjenner hverandre godt. De faste sosiale innslagene har bidratt til det.

– Vi har en årlig tur som ofte byr på mye moro, forteller Mariann. Turene som inneholder både en aktivitet og felles middag gir mange gode opplevelser. For eksempel har vi vært i Karlstad og spilt curling, og da vi var på Lillehammer ble det både bob og hundespann. Disse turene består av en eller to overnattinger, og de som vil kan ha med følge.

De ansatte får også tilbud om massasje annenhver uke. En massasjeterapeut kommer til kontoret, og de som vil får 30 minutter. Et  godt pusterom for kropp og sjel, synes Mariann.

Fram Revisjon er en bedrift som er i stadig vekst som har et kunnskapsrikt og relativt ungt miljø.

Mariann Sjølie