Skip to the content

Geir Atle Sines Skavern

Mange spennende kunder

– Jeg er revisormedarbeider og jobber på Elverumskontoret. Det gode arbeidsmiljøet betyr spesielt mye for meg. Jeg kan oppriktig si at jeg gleder meg hver morgen til å gå på jobb.

Trives i Elverum
Geir Atle Sines Skavern er fra Vegårshei og jobbet som bedriftsrådgiver i Sparebanken Sør. Kjærlighetens veier førte han til Elverum, og i september 2019 begynte Geir Atle hos Fram Revisjon. 

– Før jeg flyttet, fikk jeg høre at elverumsinger er hyggelige mennesker som tar godt imot tilflyttere. Slik har jeg følt det, og jeg trives godt både i Elverum og på jobb. Alle kollegaer er kunnskapsrike folk med lang erfaring, og det er alltid noen å rådføre seg med. Som relativt fersk er det viktig å ha den muligheten. Jeg lærer noe nytt hver dag.

Lyst og trivelig
Geir Atle trekker også fram den gode stemningen når han beskriver hvordan en vanlig arbeidsdag ser ut. En hyggelig og uformell tone møter alle som legger turen til Fram Revisjons lokaler midt i Leiret. Lokalene i seg selv er også en trivselsfaktor. 

– Vi har hyggelige kontorer, sier Geir Atle. Her er det god plass og en lett og ledig atmosfære. Det setter farge på dagen. Mange ser kanskje på vår bransje som grå og fargeløs, men det kan vi motbevise. Hos oss sitter latteren løst

En bedrift med ambisjoner
Geir Atle legger ikke skjul på at det i deler av året er hektisk, men at det er noe alle i bransjen vet. Hverdagen får balanse gjennom fleksibiliteten som Fram Revisjon byr sine ansatte, og om sommeren og høsten er det rom får å avspasere det opptjente. 

– Jeg må også si jeg synes det er høyst motiverende å jobbe i en bedrift som ønsker å vokse. Fram Revisjon viser at de ønsker å posisjonere seg og utvide kundemasse, blant annet ved å starte etablering i Trysil.

Spennende kunder
Fram Revisjon jobber med alle bedrifter. Produksjonsbedrifter, butikker, legater. De fleste kundene har lokal forankring i Elverum og Flisa, men også Trysil, Eidsvoll, Kongsvinger og Oslo er på kundekartet.

– Det er spennende å jobbe med kunder i ulike segmenter og bransjer, sier Geir Atle. Jeg synes det er mer spennende med mange små og mellomstore bedrifter i lokale virksomheter, enn bare få og veldig store kunder. Dette er også et område som motiverer meg.

– Frem Revisjon vektlegger også at vi som ansatte trives sammen. Den årlige høstturen er noe alle gleder seg til. Og ellers kan jeg lokke med at vi har planer om å stille lag til neste års Holmenkollstafett, smiler Geir Atle.

Hos oss er det et uformelt og godt sosialt arbeidsmiljø med kollegaer som bryr seg om hverandre.

Geir Atle Sines Skavern