Skip to the content

Åpner i Trysil

Fra venstre Truls E. Haget og Erlend Øverby Sund fra Fram Revisjon AS. Deretter Revisorsenteret Trysil DA ved Elin Ramleth Østli, Tom Rusten Østli, Stein Karlsen og Harald Drange.
Fram Revisjon AS etablerer samarbeid med Revisorsenteret Trysil DA

Fram Revisjon AS og Revisorsenteret Trysil DA har inngått samarbeidsavtale som medfører at Fram Revisjon AS blir en del av revisjonsvirksomheten som Revisorsenteret Trysil DA driver i kontorfellesskapet i Storvegen 21 i Trysil.  Dette samarbeidet er innledet fordi Stein Karlsen og Harald Drange ønsker å trappe ned og avvikle sine revisjonsvirksomheter på grunn av pensjonering.  Stein Karlsen avvikler sin virksomhet høsten 2020, mens Harald Drange foreløpig ikke har tidfestet avviklingen av sin virksomhet.

Fram Revisjon AS blir en del av kontorfellesskapet fra i høst, mens etablering av egen kontorplass vil skje med virkning fra 1. januar 2021 siden Stein Karlsen på dette tidspunktet har avviklet sin revisjonsvirksomhet.

Denne samarbeidsavtalen vil medvirke til et større fagmiljø og økt kapasitet innen revisjon og rådgivning i Trysil og Engerdal, og partene har en målsetting om å videreutvikle arbeidsplasser i regionen.  Fram Revisjon AS tar sikte på en nyansettelse høsten 2020, og ønsker helst å ansette en revisor med lokal tilhørighet. 

Fram Revisjon AS har hovedkontor på Torghjørnet i Elverum og avdelingskontorer på Flisa og på Rena. Selskapet har 15 ansatte. 

Revisorsenteret Trysil DA sine fire revisorer har alle lang erfaring fra egen revisjonsvirksomhet i Trysil.